ecoformula academy


Εκπαίδευση και Διαγωνισμοί μεταξυ ομαδων μαθητών σε θεματα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


FAIR PLAY



Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

F1 IN SCHOOLS



 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ LIXURI KART RACERS 


Το F1 in Schools είναι ένας διεθνής μαθητικός διαγωνισμός, στον οποίο οι μαθητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν οχήματα-μινιατούρες F1 και αγωνίζονται σε εθνικούς και παγκόσμιους αγώνες.
Το F1 in Schools είναι μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία που μπορεί να καθορίσει την επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών…

Με το F1 in Schools οι μαθητές ανακαλύπτουν την Φυσική, τις Νέες Τεχνολογίες, την Μηχανική και τα Μαθηματικά μέσα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μικρών μοντέλων F1 αυτοκινήτων, τα οποία είναι από ξύλο balsa και κινούνται με φυσίγγια πεπιεσμένου αέρα.
Στη συνέχεια οι μαθητές συναγωνίζονται σε αγώνες, που γίνονται σε Τοπικό, Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο. Η νικήτρια ομάδα κάθε χώρας μπορεί να συμμετάσχει στους τελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στους αγώνες οι μαθητές απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους και επιβραβεύονται για τα αποτελέσματα τους. Οι μαθητές το βρίσκουν ως μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία – ευκαιρία για να εκφράσουν, με ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό και θετικό τρόπο, την δημιουργικότητά τους και την διάθεση συνεργασίας μεταξύ τους.
To F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων (προσωπικών και επαγγελματικών) και στην κατανόηση προβλημάτων από τον πραγματικό κόσμο. Τους μαθαίνει να συνεργάζονται και να βελτιώνονται συνεχώς και τους βάζει στην φιλοσοφία λειτουργίας των μεγάλων ομάδων της Formula 1.Πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας σας ή του σχολείου σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα F1 in Schools Ελλάδος, μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω ενημερωτικά έγγραφα:
Κανονισμοί Αγώνων 2010-2011
Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από τα 12 χρόνια υλοποίησης του διαγωνισμού F1 in Schools και από τους τελικούς αγώνες των παγκοσμίων πρωταθλημάτων προηγούμενων ετών.
Οι καλύτερες στιγμές από τα 12 χρόνια υλοποίησης του F1 in Schoolshttp://www.f1inschools.com/page--online-executive-review-.html (45)
Executive Review
Οι καλύτερες στιγμές από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2011 http://www.f1inschools.com/event-rep-2012 (42)
Event Report 2011
Οι καλύτερες στιγμές από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2010 http://www.f1inschools.com/event-rep-2011 (38)
Event Report 2010
Οι καλύτερες στιγμές από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2009http://www.f1inschools.de/fileadmin/user_upload/zum_Download/f1wcrprint180310.pdf (40)
Event Report 2009
Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε καινοτόμες ιδέες ομάδων του εξωτερικού, που έχουν διακριθεί σε παγκόσμια πρωταθλήματα.
Rush

On-line Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου