ecoformula academy


Εκπαίδευση και Διαγωνισμοί μεταξυ ομαδων μαθητών σε θεματα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


FAIR PLAY



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

6ος Αγώνας

Ερωτηση 1

Ο Στάθης Μάγος έχει γράψει μια μεγάλη ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτων της Ελλαδος κατακτώντας αμέτρητους τίτλους με πολύ σπουδαίους οδηγούς όπως ο Ιαβερης , ο  Γιαννης Βαρδιλογιάννης , ο Αρης Βωβός , Ο Ιαβέρης JR και άλλοι.
 Στην πρόσφατη ομίλία του προς τα μέλη της Ecoformula Academy τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ  και να προσπαθουμε με όλους τις δυνάμεις μας να φτάσουμε στους στόχους μας. Το  2004 και 2005 με το Punto EVO 04  στα χέρια του Ιαβέρη Junior κατέκτησαν δυο συνεχόμενους τίτλους στην κατηγορία

Α.  F1
Β.  F2
C. GR N
D. GR A


Ερωτηση 2 
Θεωρήται η πιο επιτυχημένη γυναίκα όλων των εποχών στο χώρο του μηχανοκινητου αθλητισμού στην Ελλαδα . Είναι μέλος της παγκόσμιας επιτροπής γυναικών και αλυτάρχης του Ραλυ Ακρόπολις !
Η Αννίτα Πασαλή είναι αυτή που αποφαζίσει ποιες ειδικές διαδρομές θα διανύσουν τα πληρώματα που αγωνίζονται στο Ακροπολις και μετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ραλλυ.Ποια ειδική διαδρομη του Ακροπολις 2013 είχε μηκος 21,36κμ και βρίσκεται στην πελοπόννησο ?

A.  Κεφαλαρι
B.  Ζηρεια 
C.  Λουτρακι 
D . Γυμνο 

  
Ερωτηση 3 

Tο 2008 ο Στεφανος Καμιτσάκης είχε την πιο πετυχημένη χρονιά του στην Ιταλία (Formula Azzura),
Ποσες νίκες κατέκτησε και πόσες pole position ? 

A  1-4
B  2-5
C  2-4
D  1-5


Ερωτηση 4 
O Τασος Μαγουλάς είναι ο υπευθυνους τυπου της ecoformula, κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος που εργάστηκε στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας.Ποιά χρόνια ήταν στην ERA σπορ ?

A 2004-2005
B  2006-2007

C  2007-2009
D  2009-2011

QUIZ

Σε αγωνα F1 διαγωνίστηκαν τεσσερα διαφορετικά Μονοθεσια με τεσσερις διαφορετικής εθνικότητας οδηγούς, τι θεση πήρε ο Γερμανός  ? 
  • το ασημί  ηρθε πίσω από το κόκκινο και το μαυρο
  • o Ισπανός Αλονσο με την κοκκινη ferrari κέρδισε τον Φιλανδό Raikonen με την μαυρη Lotus 
  • το ασημί mercedes με πιλότο τον  Βρετανό  Ηamilton περασε το Μωβ Red Bull 





1 σχόλιο: