ecoformula academy


Εκπαίδευση και Διαγωνισμοί μεταξυ ομαδων μαθητών σε θεματα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


FAIR PLAY



Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Προς 
Oμαδες της Ecoformula  Academy 2013

   Η μεγαλη στιγμή σχεδόν έφτασε !
   Σε λιγότερο από 10 ημέρες θα έχουμε την πρωταθλήτρια ομάδα του 2013 και θα έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη χρονιά της academy με απόλυτη επιτυχία.
  Οι 9 ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !
  Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας !
  Η πρώτη χρονιά σίγουρα θα μείνει αξέχαστη ! Ελπίζουμε και σε εσάς !
Το Σαβατο 7 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί , θα μοιραστούμε τα δώρα και τα έπαθλα μας και θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους πρωταθλητές μας !
Ηδη τα κεντρικά ΜΜΕ περιμένουν αυτ'η τη στιγμή και θα την αναμεταδώσουν σε πανελαλδικό επίπεδο !
Αυριο Παρασκευή 30 Αυγούστου στο πρωινο του mega ( 7-10πμ ) ο Σταύρος Τραυλός θα μιλήσει ζωντανά για το ecoformula academy και τον τελικό !
Τέλος παρακαλούνται όλες οι όμαδες να στείλουν τα ονόματα και τον  αριθμό των διαγωνιζόμενων τους στον ποδηλατικό αγώνα μεχρι την Τεταρτη 4 Σεπτ .

Αν κάποια ομάδα δεν θα συμμετέχει στον ποδηλατικό αγώνα ,θα το δηλώσει με εμαιλ και απλά θα παραβρεθούν τα μέλη της στον event το Σαβατο το βραδυ για να παραλάβουν τα βραβεια και τα δωρα τους .

επισης όλες οι ομαδες να παραβρεθούν με τους γονείς τους στο σεμιναριο για την οδική αφάλεια που θα γινει στο θεατρο Κεφαλος την Κυριακή 8 σεπτ και ωρα 10,00πμ με  ομιλητες τους πρωταθλητές Ιαβερης Jr και Κατσίμης Στέφανος.   

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ECOFORMULA ACADEMY